PODJETJE   BLAGOVNE ZNAMKE  NOVI IZDELKI  NAROČANJE  TRGOVINE  VPRAŠANJA IN MNENJA 


Novice
Pogoji nakupa, plačila in dostave - pravno obvestilo

POGOJI NAKUPA,PLAČILA IN DOSTAVE - PRAVNO OBVESTILO

POSTOPEK NAKUPA

Naročilo je možno opraviti:
- na teh spletnih straneh
- z elektronskim sporočilom na biota@siol.net
- s klicem na telefonsko številko ++386(0)41 643 111

Ob naročilu navedite:
- svoje ime, priimek, naslov na katerega želite prejeti izdelke, telefonsko
  številko in/ali elektronski naslov
- ime izdelka in število kosov izdelka, ki ga naročate

Način plačila:
- po povzetju

Predstavnik BIOTA ZUPET&Co.,d.n.o.,Ljubljana bo z vami vzpostavil kontakt in potrdil naročilo. Naročene izdelke boste prejeli na naslov, ki ste ga navedli.

SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI
Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke, posredovane ob oddaji naročila. Za kupce, ki so fizične osebe po tem odstavku, veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov. V primerih, ko preko www.biota.si naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov le v primerih, ko je to posebej navedeno v samem zakonu. BIOTA ZUPET&Co.,d.n.o., Ljubljana in fizične osebe medsebojne obveznosti pri nakupih preko www.biota.si urejajo s temi splošnimi pogoji.

CENE IN DDV
Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spreminjajo. Objavljene cene in cene v izdanih ponudbah so nepreklicne in veljajo samo za nakup preko www.biota.si.

Podatki na straneh
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb, tako splošnih pogojev, kot tudi pogojev trgovine na daljavo. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

Varstvo potrošnikov
Pri prodaji spoštujemo Zakon o varstvu potrošnikov. Prav tako poslujemo v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu.

NAROČANJE
BIOTA ZUPET&Co.,d.n.o.,Ljubljana preko www.biota.si sprejeta naročila obravnava kot nepreklicna.

DOSTAVA IN PREVZEM
Dobavni rok prične teči prvi delovni dan ob 8.uri po prejemu naročila.

Način dostave in rok dobave
Blago pošiljamo po pošti (Pošta Slovenija), ali z drugim logističnim servisom.
Vse izdelke, ki so na zalogi odpremimo v 2 - 7 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev glede datuma dostave vas prosimo, da nas na le te opozorite. Vse informacije pa so možne tudi po e- mailu:biota@siol.net.

Stroški pošiljanja
Stroške pošiljanja plača naročnik - prejemnik pošiljke. V kolikor pošiljke ne prevzamete in zahtevate ponovno pošiljanje, plačate ponovno stroške pošiljanja.

Čas dostave
Izdelki imajo dobavni rok do 7 dni. Rok dobave za izdelke, ki jIh ni možno dobiti v predvidenem roku (pošle zaloge), vam bomo sporočili preko elektronske pošte ali po telefonu.

PLAČILNI POGOJI
Če se odločite, da vam naročene izdelke dostavimo na dom ali katerikoli drugi naslov v Sloveniji po povzetju, boste izdelke plačali ob prevzemu. V tem primeru je možno le plačilo z gotovino.

Veljavnost ponudbe
Cene za izbrane izdelke veljajo na dan nakupa - na dan oddaje naročila preko našega elektronskega naslova ali telefonskega naročila. Za dodatne informacije nam pišite
na: biota@siol.net.

REKLAMACIJE PREJETIH POŠILJK
Če ste prejeli neustrezno število naročenih izdelkov ali je prišlo do poškodbe blaga med prevozom, se obrnite na logistični servis, ki je izvršil dostavo.
Kontaktni podatki
dostavne službe, vključno z navodili za izvedbo postopka reklamacije, so navedeni na dokumentaciji, ki jo prejmete ob prevzemu blaga. Prejeto blago preglejte takoj in ob prisotnosti dostavljalca. Vse kasnejše reklamacije poškodb blaga, prevozniki upoštevajo le izjemoma in jih v njihovem imenu tudi naše podjetje ne more rešiti.
Morebitne poškodbe
vnesite v zapisnik, ki ga je dostavljalec dolžan podpisati. Še posebej bodite pozorni na blago, ki ima nalepko STEKLO, LOMLJIVO ali podobno. Kakršnokoli žvenketanje pri manipuliranju, je verjetno znak za razbito vsebino, kar seveda obravnavamo kot poškodbo pri dostavi. Zaželeno je tudi, da je poškodba zabeležena s fotoaparatom. Če je prišlo do poškodbe blaga med prevozom, se obrnite na logistični servis, ki je izvršil dostavo in nam OBVEZNO  v vednost pošljite sporočilo na: biota@siol.net ali nas pokličite na telefon: +386 (0)41 643 111.

POLITIKA ZASEBNOSTI IN VAROVANJE PODATKOV
Podjetje BIOTA ZUPET&Co.,d.n.o., se zavezuje, da bo zaščitilo vašo zasebnost. Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene obdelave vašega naročila.

OPOMBA
Ves material na teh straneh, vključno s fotografijami, je last podjetja BIOTA ZUPET&Co.,d.n.o., LJUBLJANA in ga je prepovedano kopirati brez izrecnega dovoljenja podjetja BIOTA ZUPET&Co.,d.n.o.


Kontakt:

Barbara Zupet s.p.,
Podpeška 192e,
1351 BREZOVICA

Tel.: ++386 (0)41 643 111
E pošta: biota@siol.net
Košarica
Vaša košarica je prazna.